Skoleligaen Volleyball

Skoleligaen Volleyball

På grund af for få tilmeldinger bliver turneringen desværre ikke til noget i dette skoleår, men vi håber det lykkes til næste år. Hvis I har interesse eller har spørgsmål omkring Skoleligaen i volleyball, så kontakt os gerne. 

Skoleligaen er et tilbud til skoler med fokus på volleyball (fx valghold eller linje). Skoleligaen henvender sig primært til grundskoler, 10. klasser og efterskoler, men øvrige skoler kan også deltage, hvis aldersgruppen og turneringsreglementet overholdes. 

I år er turneringen for årgang 2005-2007 og hver skole kan deltage med flere hold (mixhold deltager i drengeturneringen). Det er dog tilladt at benytte 3 registrerede spillere pr. hold pr. kamp fra årgang 2004, såfremt disse følger holdets skoleforløb

Turneringen giver jer mulighed for at deltage ved fire stævnedage, hvor første spillerunde er programsat til torsdag i uge 40 følgende steder/områder:

Sønderjylland

Vejle

Tarm

Århus

Viborg

Himmerland

Odense

Vestsjælland

Roskilde

Bogø

København

Nordsjælland

De øvrige runder afvikles efter Grand Prix-systemet, hvor der efter hver runde sker en niveaudeling mellem puljerne - dette stadig ud fra geografisk hensyn. Grand Prix-systemet sikrer, at der gradvist spilles mod hold på tilsvarende niveau og derfor opnås så mange jævnbyrdige og spændende kampe som muligt. Stævnedagene er lagt torsdage i uge 40, 47, 3 og 12, men det er ikke er et krav at deltage alle dage - blot en mulighed.  

Pris for deltagelse er 1200 kr. + moms pr. hold. Prisen dækker turneringsadministration m.m. Ved tilmelding af flere end 2 hold fra samme skole betaler skolens efterfølgende hold halv pris (særregel Skoleligaen Volleyball). Efter tilmeldingsfristen udsendes faktura.

Læs mere i menuen til venstre.

Lokale kvalifikationsstævner

Flere turneringer