Skoleligaen i Fodbold
Nyheder...
21-06-2013
Guldet endte på Fyn!
Hjemly Idrætsefterskole vandt guld i drengenes fodboldturnering efter en dramatisk finalesejr over Tirstrup Idrætsefterskole. SØS Idrætsefterskole løb med bronzemedaljerne efter en sejr på 1-0 over Hesselgods...
21-06-2013
BGI-pigerne løb med guldet!
Pigerne fra Bjerre Gymnastik- og Idrætsefterskole vandt pigernes fodboldturnering efter de fandt finalepuljen med maksimumpoint mod Københavns Idrætsefterskole og Lyngs Idrætsefterskole...
18-04-2013
Vigtig besked fra turneringsledelsen
Der er lavet nye deadlines i den videre turnering,,,
10-04-2013
Play Off-kampe udsat
På grund af konflikten er de planlagte Play Off-kampe den 11. og 12. april udsat...
Vis alle...

Skoleligaen i Fodbold 2013-14!

Dansk Skoleidræt afvikler endnu en gang Skoleligaen i Fodbold - en fodboldturnering for de bedste skolehold i Danmark.

Skoleligaen i Fodbold er et tilbud til skoler og uddannelsesinstitutioner i Danmark med fodboldlinier, hvor fodbold er et væsentligt omdrejningspunkt for elevernes hverdag.
Formålet med Skoleligaen er at tilbyde de bedste ungdomsfodboldspillere i Danmark en turnering, som er attraktiv og udviklende, og som kan profilere de enkelte skoler.

Skoleligaen i Fodbold 2 er en turnering for 2. holdene (og evt. 3. holdene) fra de skoler, der deltager i Skoleligaen med deres 1. hold. Deltagerne i Skoleligaen 2 kan dog også være skoler, der endnu ikke har niveauet til Skoleligaen - måske fordi de lige har startet en fodboldlinje op.

Turneringerne afvikles i indledende puljer efter geografisk fordeling med slutspil i foråret 2014.
Semi- og finalestævne afholdes i Fredericia Idrætscenter d. 19. maj 2014.